Dels dies 14 al 16 d'octubre , tindran lloc les emissions entre diferents llocs del mon dels coneguts "ESCOLTES" . Al voltant de 150 paissos i 1.000.000 de participants.

La durada de l'aconteixement serà de 48 hores, començant a les 00,00 hiores del dissabte i finalitzant a les 24,00 hores del diumenge 16 , sempre hora local.

Denominació de l'acte JAMBOREE a l'aire.

Des d'aquí animo a tots els socis a participar i ensenyar a tothom què és la ràdio.


    FEM HISTÒRIA

Jamboree on the air és una activitat internacional que va nèixer el 1958, amb l'objectiu de realitzar quant més número de contactes entre les estacions Escolta de tot el mon. Per desgràcia  , la gran majoría de grups a Espanya, no tenen estació pròpia i per tant no participan a aquesta activitat internacional.

I en aquest cas és a on entrem nosaltres els Radioaficionats. El nostre paper és facilitar la participació a aquesta activitat, i apropar la nostre Delegació URE Alt Empordà a tots els participants.

Los días 14 al 16 de Octubre de 2016, tendrá lugar las emisiones entre diferentes lugares del Mundo de los conocidos "SCOUTS". Alrededor de 150 paises y 1.000.000 de participantes.

La duracióm de dicho evento sera de 48 horas, empezando a las 00.00 horas del Sabado y finalizando a las 24.00 del Domingo 16, siempre hora local.

Denominación JAMBOREE en el aire.

Desde aquí animo a todos los socios a participar y enseñar a los mas pequeños que es la Radio.


HAGAMOS  HISTORIA

Jamboree on the Air es una actividad Internacional que nació en 1958, cuyo objetivo es realizar el mayor número de contactos entre las estaciones scout de todo el mundo. Por desgracia , la gran mayoría de grupos en España, no cuentan con estación propia y por tanto no participan en esta actividad Internacional.

Y ahí es donde entramos nosotros los Radioaficionados. Nuestro papel se limita a facilitarles la participación, en esta actividad, y acercardo nuestra delegación URE Delegación Alt Empordà, a todos los participantes